Se vores åbningstider for sommerferien HER​

Biludlejning i Frederiksværk til lave priser

Hos Bilhuset Frederiksværk tilbyder vi et bredt udvalg af udlejningsbiler i samarbejde med Oscar biludlejning, herunder personbiler i forskellige størrelser, varevogne samt flyttetrailere. Det er muligt at leje vores biler og trailere i både hverdage og weekender.

Vores lejepriser starter fra kun 249 kr. pr. udlejningsdøgn. Vi vægter din sikkerhed højt, derfor er vores lejepriser altid inklusiv 100 km. pr. lejedag. samt de lovpligtige kasko- samt ansvarsforsikringer og vejhjælp. Ønsker du at langtidsleje bilen, er dette også en mulighed.

Leje af en personbiler

Har du brug for at leje en personbil, har vi et stort udvalg af personbiler i forskellige størrelser. Vores store udvalg af personbiler gør det muligt at opfylde dit behov, om end du har brug for en lille pendlerbil eller en rummelig familiebil. Du kan leje en af vores personbiler lige her fra kun 249 kr. pr. udlejningsdøgn inklusiv 100 km samt ansvars- og kaskoforsikring.

Leje af en varevogn

Har du behov for mere plads, end hvad vores udvalg af personbiler kan rumme? Så tilbyder vi også vores rummelige varevogne i forskellige størrelser, som kan rumme op til 10m3. Du kan leje en af vores varevogne lige her fra kun 399 kr. pr. udlejningsdøgn inklusiv 100 km samt ansvars- og kaskoforsikring.

Leje af en flyttetrailer

Skal du bruge en rummelig flyttetrailer? Så har vi løsningen til dig. Når du lejer en af vores lukkede flyttetrailere, er dine ejendele samtidig sikret mod nedbør under din flytning. Du kan leje en af vores flyttetrailere lige her fra kun 399 kr. pr. udlejningsdøgn inklusiv ansvars- og kaskoforsikring.

Når du lejer en bil gennem Bilhuset Frederiksværk, er det muligt at få rabat, når du booker via Oscars app. Her får du adgang til et loyalitetsprogram, som giver dig minimum 10% i rabat ud fra dagsprisen på en normal booking.

Hvad kræver det at leje et køretøj eller en flyttetrailer hos Bilhuset Frederiksværk?

Ved afhentning af bilen eller traileren bedes du venligst medbringe kørekort, betalingskort samt dit gule sygesikringsbevis.

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Frederiksværk? Hos Bilhuset Frederiksværk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Læs mere om vores biludlejning her.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på 47 72 03 92 til en uforpligtende snak.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket