Se vores åbningstider for sommerferien HER​

Finansiering af din næste bil
- Bilhuset Frederiksværk

Hos Bilhuset Frederiksværk er her for at hjælpe dig trygt igennem hele processen, når du skal finde din nye bil – også når du vælger at finansiere din bil med et lån.

Vi har omhyggeligt udvalgt vores samarbejdspartnere, Santander Consumer Bank og Resurs Bank, da vi mener, at de tilbyder nogle af markedets mest fordelagtige og fleksible billån. Vi står klar til at rådgive dig om de forskellige variationer af billån og løbetider, så vi sammen kan finde den mest optimale finansieringsløsning til dig.

Santander Consumer Bank

Hos Bilhuset Frederiksværk samarbejder vi med Santander Consumer Bank om fordelagtige finansieringsløsninger til både private og virksomheder. Santander er førende på det danske marked indenfor billån, hvilket sikrer dig nogle de mest konkurrencedygtige priser og vilkår på markedet.

Hos Santander får du et fleksibelt og billigt billån. Ansøgningsprocessen er hurtig og enkel, så du kan være klar på blot få minutter. Vælger du at finansiere din bil gennem Santander, får du blandt andet følgende:

Santander_logo

Besøg Santanders hjemmeside lige her, hvis du ønsker at læse mere om de fordelagtige billån.

Resurs Bank

Hos Bilhuset Frederiksværk samarbejder vi også med Resurs Bank. Resurs Bank er repræsenteret i hele Norden og deres attraktive betalings- og finansieringsløsninger tilbydes både private og virksomheder.

Når du vælger at finansiere din bil gennem Resurs Bank, kan du se frem til en række fordele. Du vil få en fordelagtig rente, som kan bidrage til at gøre din bilfinansiering mere overkommelig og økonomisk attraktiv. Ansøgningsprocessen er nem og hurtig, så du kan komme bag rattet på din drømmebil så hurtigt som muligt.

Når du finansierer din bil gennem Resurs Bank, får du følgende:

Du kan besøge Resurs Banks hjemmeside lige her for at læse mere om deres fordelagtige betalings- og finansieringsløsninger.

Vi hjælper dig trygt igennem hele processen

Hos Bilhuset Frederiksværk vægter vi vores kunders tryghed højt. Derfor står vi klar til at rådgive dig om de forskellige finansieringsløsninger og vejleder dig, så du ikke har nogle tvivlsspørgsmål. Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak på vores adresse Åsebro 30 i Frederiksværk.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på 47 72 03 92 til en uforpligtende snak.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket