Se vores åbningstider for sommerferien HER​

Om Bilhuset Frederiksværk

Lokalt og familieejet bilhus i Frederiksværk

Bilhuset Frederiksværk er et lokalt og familieejet bilhus og værksted beliggende i Frederiksværk, hvor vi siden 1973 har leveret god service til vores kunder. Vi lægger stor vægt på det lokale marked og ved, hvad det kræver at betjene vores lokale kunder. Vores mål er at have glade og tilfredse kunder, der kommer tilbage til os gang på gang. Vi tilbyder et bredt udvalg af  brugte biler samt kabinescootere.

Bilhuset Frederiksværk er drevet af familien Kroman. Vi påbegyndte i 2006 et generationsskifte, hvor Inge Lise Kroman stolt har overladt ejerskabet til sønnen Carsten Kroman, der har været en del af forretningen siden 1987, og som er all-round inden for salg, værksted og reservedele.

Vores filosofi er ganske enkel: Vi vælger ikke bilen for dig, men hjælper dig med at finde den bil, der passer til dig. Vi kan assistere dig med at finde lige præcis den bil, du mangler. Vores speciale er KIA, og vi har været autoriseret KIA forhandler i 11 år, indtil vi valgte at stoppe som autoriseret forhandler i 2013 på grund af nye store krav fra KIA.

Udover vores bilforretning og værksted tilbyder vi også biludlejning gennem Oscar Biludlejning.

Din sikkerhed for arbejde af høj kvalitet

Dansk Bilbrancheråd
Hos Bilhuset Frederiksværk er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er den største danske interesseorganisation i bilbranchen med over 2000 medlemmer.

Medlemmerne er både små eller mellemstore virksomheder med få ansatte, men også større virksomheder og kæder. Fælles for alle medlemmerne er, at de er professionelle fagfolk, som leverer kvalitetsarbejde. Det er din garanti for, at du handler med en pålidelig og erfaren bilforhandler, der udfører arbejde af høj kvalitet. Du kan læse meget mere om Dansk Bilbrancheråd lige her.

Autobranchen Danmark
Bilhuset Frederiksværk er også en del af brancheorganisationen Autobranchen Danmark, som både repræsenterer bilforhandlere, bilværksteder samt autolakerer i hele Danmark.

For at være en del af Autobranchen Danmark kræver det, at den pågældende bilforhandler kan dokumentere, at de har en veldrevet forretning med god forretningsskik. Det giver dig derfor en sikkerhed om, at du handler med en ordentlig forhandler. Læs mere om Autobranchen Danmark her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Hos Bilhuset Frederiksværk står vi altid klar til at hjælpe dig, hvad end det gælder et værkstedsbesøg eller jagten på din drømmebil. Kom forbi Bilhuset Frederiksværk på Åsebro 30 i Frederiksværk til en uforpligtende snak.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på 47 72 03 92 til en uforpligtende snak.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket