Se vores åbningstider for sommerferien HER​

Dit lokale CarPeople-værksted i Frederiksværk
- Bilhuset Frederiksværk

Hos Bilhuset Frederiksværk er vi en del af den anerkendte og uafhængige CarPeople-værkstedskæde. Vi har et erfarent team af dygtige mekanikere, som er særligt specialiserede inden for bilreparationer og serviceeftersyn af KIA efter 11 års tidligere erfaring som autoriseret forhandler og reparatør af bilmærket. Vi tager imod biler af alle mærker og årgange – også i garantiperioden på helt nye biler.

Vi er desuden specialiserede i klargøring af biler til syn, service af aircondition og klimaanlæg samt vurdering af bilens mekaniske stand før større reparationer. Vores dedikerede team tager sig professionelt af din bil og løser alle opgaver – store som små – med et smil.

Vi håndterer en bred vifte af bilreparationer og vedligeholdelse. Uanset om din bil har behov for et mindre serviceeftersyn, en større reparation eller en kompleks fejlsøgning, kan du stole på, at vores dygtige mekanikere tager sig af din bil med ekspertise og omhu.

En tryg og sikker oplevelse

Hos Bilhuset Frederiksværk står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og sikre en tryg og sikker oplevelse. Besøg os på Åsebro 30 i Frederiksværk til en uforpligtende snak og oplev vores ekspertise og dedikation til at holde din bil i topform.

Kontakt os allerede idag

Har du spørgsmål, eller brug for rådgivning er du altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, eller ringe til os på 47 72 03 92 til en uforpligtende snak.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29 & 30

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

24. Juli
25. Juli
26. Juli
27. Juli
28. Juli
29. Juli
30. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket